Derinat, snimci

Ne bih. Ali ovo je moje subjektivno mišljenje, ja nisam liječnik i pretpostavljam da postoje situacije u kojima je takav tretman potreban.

Derinat je čista DNA (odnosno njegova sol).

I u ne bolesnoj koncentraciji.

Da, čini se da je tamo razbijen u malim fragmentima i nije opasan.

(Uvođenje velikih fragmenata DNA opasno je u tome što među njima razvija imunološki odgovor na vlastitu DNK tijela - sustavni lupus. Nećete poželjeti neprijatelja).

Ali. Ne sviđa mi se sama ideja o jačanju imuniteta na sličan način.

Još uvijek je u redu.. ali intramuskularno..

Što će se točno tretirati na ovaj način? 13.03.2003. 10:05:23, Dodo

Natasha, pa o tome i govoru.

Fino izrezana DNA (kratki fragmenti) - potiče nespecifičan imunitet.

Dugi fragmenti - mogu (i to je dokazano, nažalost :() uzrokovati autoimunu reakciju - sistemski lupus.

Derinat je odobren za uporabu, klinički testiran i nema izgleda da ima takve učinke.

Ali ne bih riskirala. Ne vidim glavnu stvar.

Da ne spominjem činjenicu da općenito ne vjerujem lijekovima "od svega". 14.03.2003 12:50:01 Dodo

Štoviše, transgeni proizvodi se boje IS - kao da u običnoj DNA nema :)
Pa, postoji riblji gen u rajčici, pa što?

I uvesti stranu DNA izravno u krv u pravom iznosu (ista riba) - ne boje se: (.

Jesmo li mi kolege? :) 13.03.2003. 10:14:03 Dodo

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Medtrd=6485

Derinat

Oblici oslobađanja

Upute za Derinat

Derinat je domaći imunomodulatorni agens koji djeluje na stanične i humoralne čimbenike zaštite. Ime "Derinat" - je izvedeno iz aktivnog sastojka lijeka - natrijev deoksiribonukleat (DNA-Na). U kasnim 60-ih godina prošlog stoljeća, znanstvenici iz Instituta za biofiziku Ministarstva zdravstva SSSR-a započeli su opsežno istraživanje radioprotektivnih svojstava DNA-Na. Kao sirovina za proizvodnju ove tvari korišteno je mlijeko od lososa. Već nekoliko desetljeća akumulirana je čvrsta baza dokaza, a 1996. godine Derinat je službeno registriran kao lijek. Klinička ispitivanja lijeka provedena su u različitim smjerovima. Veliki broj radova posvećen je primjeni Derinata u pedijatriji, posebice - za liječenje čestih akutnih respiratornih infekcija u pozadini depresivnog imuniteta. Do danas je stečeno značajno iskustvo u korištenju lijeka u otorinolaringološkim, ginekološkim, urološkim, oftalmološkim, dermatološkim, kirurškim, kardiološkim, gastroenterološkim i onkološkim praksama. Posebno se treba osvrnuti na uporabu Derinata u liječenju i prevenciji gripe i ARVI u često bolesne djece. Jedan od najvažnijih zadataka u liječenju takvih bolesnika je povećati ukupnu nespecifičnu reaktivnost organizma, koju uspješno rješavaju imunomodulatori i posebno derinat, čija se učinkovitost temelji na kombinaciji imunomodulatornih, antihipoksičnih, regenerativnih i antioksidativnih svojstava. Lijek blagotvorno djeluje na opću i lokalnu imunitet i pridonosi uklanjanju infektivnog agensa u početnoj fazi ulaska u tijelo. Derinat smanjuje rizik od SARS-a u razdoblju lošeg zdravstvenog stanja epidemije, što je posljedica normalizacije imunoloških parametara odgovornih za antivirusnu zaštitu.

Lijek pozitivno utječe na čimbenike imunološke zaštite sluznice gornjih dišnih putova, regulira izlučivanje lizozima i imunoglobulina, štiti epitelne stanice i poboljšava zaštitne funkcije sluznice usne šupljine i ždrijela, a također normalizira sadržaj imunoglobulina u krvi koji potiče zacjeljivanje i pomaže da se ne razboli i dalje. Derinat se može kombinirati s većinom lijekova, što je čak dobrodošlo, jer omogućuje učinkovitije sprječavanje kroničenja patološkog procesa. Dakle, lijek pojačava terapijski učinak antibakterijskih lijekova, istodobno izjednačavajući njihove nuspojave smanjenjem doze i eliminirajući vjerojatnost nepotrebnog propisivanja "ekstra" lijekova. Imunomodulatorni učinak Derinata povezan je s njegovom sposobnošću da stimulira B-limfocite i T-pomoćne stanice, optimizirajući imunološki odgovor na virusne, bakterijske i gljivične antigene. Osim toga, lijek aktivira protok reparativnih i regenerativnih procesa, regulira hematopoezu, potiče drenažno-detoksifikacijsku funkciju limfnog sustava, smanjuje osjetljivost stanica na štetne učinke radio i kemoterapije.

Derinat se brzo apsorbira s mjesta ubrizgavanja nakon intramuskularne primjene i struje limfne disperzije u organima i tkivima. DNA-Na ima visok afinitet za krvotvorne organe i aktivno sudjeluje u metaboličkim procesima unutar stanica. Najveća koncentracija aktivnog sastojka lijeka zabilježena je u koštanoj srži, timusu, limfnim čvorovima i slezeni. Nakon intramuskularne primjene, najviša koncentracija Derinata se postiže nakon 5 sati. Lijek se uklanja, uglavnom s urinom i u manjoj mjeri s izmetom.

http://protabletky.ru/derinat/

Znači Derinat (snimci za imunitet) + recenzije

Gotovo svi ljudi iz tog ili onog razloga gube razinu imuniteta koji je u početku postavljen. U nekim je to posljedica starosti, u drugima - stečenih bolesti i općeg zdravlja. Ali to ne znači da ćete i dalje biti u opasnosti da se stalno zarazite nečim.

Srećom, u 21. stoljeću postoji mnogo načina za poboljšanje imuniteta, i tradicionalnih i medicinskih sredstava. Posebno popularan znači "Derinat" - injekcije za imunitet.

Derinat (snimci za imunitet) + recenzije

Njegov utjecaj na tijelo je sljedeći:

Postoji stimulacija reparativnih procesa;

Tijelo se čisti od štetnih bakterija i mogućih virusnih infekcija, dakle dezinfekcije iznutra;

Tjelesna tkiva s postojećim poremećajima distrofične prirode regeneriraju se, vraćaju u normalu;

Imunitet se aktivira u svim njegovim vrstama: antivirusno, antifungalno i antimikrobno.

Dovoljno je popiti barem jedan tečaj kako bi se primijetila značajna poboljšanja u radu vašeg imuniteta.

Lijek može početi uzimati od rane dobi, zapravo - od prvog dana života djeteta.

Uvesti injekciju "Derinat" treba biti intramuskularno. Štoviše, kako bi se smanjila moguća bol i nelagodnost kod ubrizgavanja, bolje je taj postupak izvoditi polako.

Da bi se lijek što brže apsorbirao u tijelu, trebao bi se prethodno zagrijati na tjelesnu temperaturu.

S obzirom na tijek poboljšanja tijela, kao i karakteristike i učestalost upotrebe lijeka: "Derinat" - injekcije za imunitet uključuju u jednokratnom tijeku deset injekcija.

Liječnik će vam reći koliko često se ubrizgava injekcija. U osnovi, razlika između injekcija je od jednog dana do tri. Dakle, maksimalno razdoblje koje je potrebno za cijeli tečaj je mjesec dana.

Derinat kao lijek

Uz opće povećanje imuniteta, postoji i niz bolesti, čije je liječenje ojačano i uz pomoć injekcija Derinata. Injekcije ne liječe same bolesti, već pomažu tijelu da se nosi s njima u kombinaciji s drugim lijekovima.

Kao i većina lijekova, Derinat ima tabu o upotrebi. Osim alergijskih reakcija na lijek i njegove sastojke, zabranjeno je ubrizgavanje žena tijekom trudnoće, dojenja. To je zbog činjenice da se u pozadini hormonskih promjena u tijelu, lijek može apsorbirati ne baš onako kako bi trebao biti i uzrokovati neugodne posljedice.

Znači "Derinat", koji je injekcija za imunitet, omogućuje da se smanji vrijeme liječenja bolesti, jer je to jedan od rijetkih lijekova koji se mogu koristiti s gotovo bilo kojim drugim sredstvima. Osim toga, Derinat omogućuje bolju apsorpciju lijekova u tijelu i njihovo širenje po cijelom tijelu.

Mjere opreza

Nemojte zloupotrebljavati lijek i prečesto stavljajte injekcije. Iako nisu uočeni slučajevi predoziranja, mogu se uočiti pojedinačne nuspojave.

Osim toga, nemojte početi unositi lijek jer ste tako željeli. Najprije se savjetujte sa svojim liječnikom. Reći će vam točnu dozu, trajanje tečaja, i što je najvažnije, možete li uopće uzeti ovaj lijek ili potražiti slične nadomjestke.

Pregledi lijeka "Derinat"

Recenzije lijeka "Derinat" iznimno pozitivno. Za mnoge je ovaj alat jedini u borbi protiv infekcija i bolesti.

Neki su čak i spasili drogu. Osim toga, možete pronaći recenzije i odrasle koji koriste lijek, i roditelji djece, čije liječenje se dogodilo s uvođenjem injekcija "Derinat". Alat je potpuno opravdan, njegova učinkovitost vidljiva je u najkraćem mogućem roku.

Ostavite povratnu informaciju o upotrebi Derinata kako bi drugi ljudi mogli razumjeti potrebu da ga koriste za rješavanje svojih zdravstvenih problema. Čitatelji će vam zahvaliti.

http://ideales.ru/tvoyo-zdorove/sredstvo-derinat-ukolyi-dlya-immuniteta-otzyivyi.html

Injekcije Derinata: upute za uporabu. Otopina, ampule

U većini slučajeva, razvoj različitih upalnih bolesti događa se u pozadini smanjenja imunološke obrane tijela.

Različiti imunomodulatorni lijekovi pomažu u održavanju imuniteta i jačaju prirodnu obranu. Aktiviraju rezervne sposobnosti osobe i omogućuju imunološkom sustavu da se nosi s bolešću.

Postoje mnogi imunostimulansi, od kojih su neki injekcije Derinata. Ovaj se alat koristi u složenom režimu liječenja većine bolesti unutarnjih organa i sustava. Osim toga, može se koristiti za inhalaciju, potkožno ili samo kapanje u nos.

Što je ovaj lijek?

Derinat je imunomodulator koji sadrži natrijev deoksiribonukleat. Lijek djeluje stimulativno na različite dijelove imunološkog sustava i uzrokuje povećanje nespecifične prirodne obrane tijela. Ova aktivnost se manifestira protiv bakterijskih, virusnih i gljivičnih mikroorganizama.

On je u stanju aktivirati mnoge stanice imunološkog sustava. Osim toga, pomaže u vraćanju sluznice i tkiva te ima izražen regenerirajući učinak u slučaju oštećenja tkiva.

Lijek ima protuupalna svojstva, pokazuje antioksidativni i antitumorski učinak. Stabilizira membrane staničnih stijenki i pokazuje slaba antikoagulantna svojstva. Uklanjanjem slobodnih radikala iz tijela, povećava se otpornost stanica na kemoradijaciju.

Ovaj se alat akumulira u organima imunološke zaštite, kao iu žarištima hematopoeze i crijevne sluznice. Povećava otpornost organizma na razne zarazne bolesti i potiče stvaranje novih krvnih stanica (hematopoeza).

U bolesnika s problemima kardiovaskularnog sustava propisuje se kao antiishemijski i zaštitni lijek. Povećava toleranciju vježbanja kod pacijenata i blagotvorno djeluje na rad srca i krvnih žila.

U bolesnika s problemima probavnog trakta, osobito s peptičkim ulkusom povezanim s prisutnošću H.Pylori, pomaže ne samo da se riješi te bakterije, nego i pomaže u vraćanju sluznice.
Izvor: nasmorkam.net Liječenje čireva, erozija i drugih ozljeda sluznice probavnog sustava događa se u kratkom vremenu i osoba se zbog takve terapije osjeća puno bolje.

Važna prednost lijeka je nedostatak utjecaja na fetus, što omogućuje da se koristi tijekom trudnoće nakon savjetovanja s liječnikom. Također je prihvaćen u složenoj shemi liječenja ženske i muške neplodnosti.

Obrazac za izdavanje

Izvana izgleda kao čista voda bez ikakvih nečistoća. Dostupno u dva oblika:
Derinat injekcijska otopina od 1,5%, koja se koristi intramuskularno.

Derinat ampule 0, 25%, koje se preporučuju topikalno ili eksterno.

Svaki od oblika oslobađanja ovog alata koristi se u određenoj situaciji i dodjeljuje se pacijentima strogo u skladu s indikacijama i dozom koju je odredio liječnik.

Kako je raspodjela aktivne komponente u tijelu? Aktivni sastojak se brzo apsorbira i distribuira u tijelu, krećući se kroz limfu. Njegova maksimalna akumulacija uočena je u organima hematopoeze i imunološkom sustavu. U manjoj se mjeri akumulira u mozgu i sluznici probavnog trakta.

Lijek prodire u tkivo mozga. Izlučuje se u izmetu i mokraći. U bolesnika s teškom dekompenziranom patologijom nije potrebno prilagoditi dozu.

Indikacije za uporabu

  • Komplicirana i teška gripa i druge respiratorne infekcije.
  • Uklanjanje infektivnih patologija uzrokovanih virusima i bakterijama.
  • U liječenju teških alergijskih reakcija.
  • Patologija probavnog trakta.
  • Aktivirati regenerativne procese kože s opeklinama i ozeblinama.
  • Patologija kardiovaskularnog sustava.

Dobro je radio za herpes, daje mu se tijekom trudnoće nakon savjetovanja s liječnikom u obliku lokalnih oblika, kao i kod bolesnika s hematopoetskim poremećajima. Propisuje se i za liječenje i za zaštitu od zaraznih bolesti i njihovih mogućih komplikacija.

Dobro je radio za herpes, daje mu se tijekom trudnoće nakon savjetovanja s liječnikom u obliku lokalnih oblika, kao i kod bolesnika s hematopoetskim poremećajima. Propisuje se i za liječenje i za zaštitu od zaraznih bolesti i njihovih mogućih komplikacija.

Derinat: rješenje za lokalnu i vanjsku uporabu

Otopina od 0, 25% u obliku kapi, za provođenje mikroklizera, za ispiranje i navodnjavanje sluznice ili oštećene kože. Lijek se koristi i kod odraslih i kod male djece.

Shema lijeka u slučaju rinitisa i patologije dišnog sustava u odraslih:

Derinat: snimci za imunitet

U injekcije propisane intramuskularno. Za terapiju morate kupiti otopinu za injekciju od 1,5% u ampulama. Prosječna doza za odraslu osobu za prevenciju infektivnih procesa je 5 ml s intervalom od 24-72 sata.

Da bi se smanjila bol na mjestu ubrizgavanja, lijek se ubrizgava u mišić polako tijekom nekoliko minuta.

U akutnim upalnim procesima napravite 3-5 injekcija u razmaku od jednog dana. U slučaju kronične patologije bolesniku se propisuje 5 injekcija u razmaku od jednog dana, a nakon 5 dana daje se još 5 injekcija, ali se interval uvođenja produžuje na tri dana.

Injekcije se mogu davati subkutano ako je potrebno. Intravenska primjena je zabranjena.

Upute za primjenu injekcija Derinata upućuju na mogućnost primjene ove tvari u IHD-u, onkološkoj patologiji, tuberkulozi, peptičkom ulkusu i drugim procesima u dozama koje je odredio liječnik. Minimalni interval između injekcija je jedan dan, a maksimum je 3 dana. [Ads-pc-1] [ads-mob-1] na sadržaj?

Derinat za udisanje: kako se razmnožavati?

Derinat se također može učinkovito koristiti za inhalaciju. Dodaje se u nebulizator i koristi se i kod djece i kod odraslih.

Kako razrijediti lijekove za udisanje u djece:

Mlađoj djeci dozu aktivne tvari treba smanjiti: 0,5 ml na 1 ml fiziološke otopine. Točno doziranje ovisi o dobi djeteta i karakteristikama tijeka bolesti.

Udisanje s udjelom Derinata kod odraslih: s respiratornim infekcijama, rinitisom i drugim bolestima gornjih dišnih putova: po 1 ml 1 ml fiziološke otopine. Takvi se postupci provode tijekom 7-9 dana. Kombinira se s recepcijom drugih lijekova.

Primjena u ginekologiji

Vodeće mjesto u strukturi ginekološke patologije zauzimaju upalni procesi. Počevši od akutnog oblika, postupno se pretvaraju u kronične, što dovodi do raznih poremećaja spolne i reproduktivne funkcije žene.

S obzirom na nevjerojatna svojstva lijeka da se nakuplja u zahvaćenim tkivima i potiče prirodnu zaštitu, aktivno se koristi za liječenje problema u ginekologiji i opstetriji:

Tijekom trudnoće, imenovanje je u obliku injekcija kontraindicirano, budući da nema dokazanih kliničkih podataka o učinku na fetus.

Nuspojave i kontraindikacije

Kontraindiciran je za uporabu kada je alergičan na sastojke ili na pojedinačnu netoleranciju na njegove sastojke. Bolesnici s gangrenom mogu osjetiti odbacivanje nekrotičnog tkiva.

Bolesnici s dijabetesom kod primjene injekcijskog oblika imaju smanjenje razine šećera u krvi. To treba uzeti u obzir pri odabiru doze antidijabetičkih sredstava.

Tijekom trudnoće i dojenja nemojte propisivati ​​oblik injekcije, već se preporučuje u tom razdoblju samo topički ili vanjski.

U uputama za to nema podataka o predoziranju. Dobro se podnosi.

Koliko je lijek ovisi o njegovom obliku. Trošak vanjskog oblika od 0,25% u rasponu od 250-300 rubalja.

Derinat injekcije cijena za 5 ampula u rasponu oko 1900-2150 rubalja. U obliku spreja dolazi 350-400 rubalja.

analoga

Na farmaceutskom tržištu možete pronaći slične tvari, od kojih su neke jeftinije.

Dakle, najpoznatiji analog je Deoksinat. Osim toga, kao imunostimulansi preporučuju se Anagen, natrijev deoksiribunukleat i interferoni. Lokalni oblici su predstavljeni masti (aciklovir, oksolinska mast), kapi i sprejevi.

Važno je! Izbor analoga i njegove doze treba obaviti specijalist.

Uvjeti skladištenja

Čuvati na mjestima zaštićenim od sunčeve svjetlosti koja je nedostupna djeci. Rok trajanja unutar 5 godina od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja lokalnog oblika može se pohraniti najviše 10-14 dana.

Derinat kapi u nos. Upute za uporabu

Prparat se koristi ne samo u liječenju akutnih respiratornih infekcija, SARS-a, već i kao imunomodulator. Kako koristiti lijek?

Recenzije

Svetlana, 34 godine: Odabrala sam je za prevenciju i zaštitu od virusa. Zakopavam nos i mirno idem na posao. Prolaze sve sezone hladnoće.

Alexander, 26 godina: Morao sam probušiti taj lijek s tečajem nakon opsežnog toplinskog opeklina na radnom mjestu. Propisano mi je mnogo tableta i kapi koje je također ušao. Liječenje je dalo rezultate i brzo sam se oporavio.

Natalia, 32 godine: Sinu sam dijagnosticirao bronhitis kad je imao dvije godine. Antibiotici su bili umorni od davanja, postojali su stalni problemi s želucem. Liječnik je rekao da pokuša s udisanjem s ovim lijekom. Slijedili smo njihov smjer i problem se povukao.

Evgenia, 48 godina: Prošla je terapija za miom maternice, izvršila sve dane injekcije, ali nije vidjela učinak. Myoma kao što je i ostala.

Sergej, 27 godina: Kupio sam takav sprej kako bih se riješio sinusitisa, jer sam se jako bojao rupa. Ne znam je li mi ovaj sprej posebno pomogao ili sve one koje sam uzeo u kompleksu, ali sinusitis je prošao, a ja sam izbjegao ovu zastrašujuću sinusnu punkciju.

Pitanja liječniku

Pitanje: Kako ubadati Derinat i koliko često možete dati Derinat injekcije?

Odgovor: Primjenjuje se intramuskularno polako tijekom nekoliko minuta, jer njegova primjena može biti bolna. Ponekad se ubrizgava subkutano. Zabranjeno mu je unošenje intravenozno. Učestalost i učestalost primanja određuje liječnik, uzimajući u obzir prirodu patološkog procesa i stanje pacijenta.

Pitanje: Ne mogu zatrudnjeti, Derinatu su dane injekcije, zašto ih trebam?

Odgovor: Potrebni su za prevenciju i liječenje upalnih procesa, koji mogu postati uzrok ženske neplodnosti. Lijek stimulira imunološki sustav, smanjujući učestalost infektivnih komplikacija u reproduktivnoj sferi.

Pitanje: Jesu li injekcije bolne ili ne i kako ih staviti?

Odgovor: Injekcije mogu biti bolne, pa se polako ubrizgavaju. Propisuju se jednom dnevno i manje, tako da će pacijent morati malo trpjeti da bi dobio željeni rezultat.

Pitanje: Koji su metodi propisani za bronhijalnu astmu?

Odgovor: Vjeruje se da ovaj alat ima antialergijska i protuupalna svojstva. Zbog toga se koristi u bolesnika s bronhijalnom astmom za poboljšanje kliničkog tijeka bolesti.

http://nasmorkam.net/derinat-ukoly-instrukciya-po-primeneniyu/

Injekcije Derinata: upute za uporabu, mišljenja

Zarazne bolesti u području nazofarinksa i paranazalnih sinusa mogu uzrokovati ozbiljne komplikacije ako se ne liječe na vrijeme. Vrlo često, liječnici dodaju u kompleks terapijskih mjera za lijekove dizajnirane za ublažavanje simptoma bolesti lijekova dizajniranih za poboljšanje imuniteta.

U skupini tih lijekova Derinat je posebno popularan, što je univerzalni lijek koji se može koristiti za liječenje ljudi bilo koje dobi, uključujući i novorođenčad.

Farmakološko djelovanje

Imunomodulatori se široko koriste u medicini jer su sposobni poboljšati stanične i humoralne zaštitne imunološke funkcije u kratkom vremenu. Oni imaju pozitivan učinak na aktivnost B-limfocita i T-pomoćnih stanica, čiji je zadatak prepoznati antigene i proizvodnju antitijela na infektivne agense koji su prodrli u ljudsko tijelo.

Nakon gutanja, lijek aktivira nespecifičnu otpornost ljudskog tijela. Kao odgovor na to slijedi imunološki odgovor tijela, pojavljuju se promjene u upalnim procesima uzrokovanim bakterijama ili virusima.

Aktivna komponenta lijeka je natrij Derinat, koji ima visoki limfotropni učinak. Zbog ove tvari proces detoksikacije limfnog sustava uvelike se ubrzava.

Još jedna pozitivna stvar je da se ovaj lijek može davati pacijentima s ozbiljno oslabljenim imunitetom uzrokovanim produljenom kemoterapijom ili zračenjem.

Osim gore navedenog, aktivne tvari pozitivno djeluju na hematopoezu, normalizirajući broj krvnih stanica djelujući na fagocite, trombocite i limfocite.

Kapi Derinata: opis

Derinat kapi su lijek koji je stvoren kako bi stimulirao regeneraciju oštećenog tkiva nosne sluznice. Još jedan pozitivan učinak lijeka je sposobnost poboljšanja reparativnih funkcija, normalizacije imunološkog sustava, kao i povećanje otpornosti tijela i kod odrasle osobe i kod djeteta.

Lijek sadrži posebnu tvar, natrijev deoksiribonukleat, koja se, kada se nanese na kožu, brzo apsorbira u male kapilare. Nakon toga, limfni sustav nosi aktivni sastojak u cijelom tijelu, isporučujući ga svim organima pacijenta.

Nakon uporabe, lijek se ne zadržava u tijelu i izlučuje urinarnim sustavom i bubrezima. Mali dio se dobiva zajedno s izmetom.

Derinat u obliku otopine propisan je za različite bolesti (nos, oči). Stoga je forma intranazalnog oslobađanja propisana za liječenje sljedećih bolesnih stanja:

  • sinusitis, rinitis i druge bolesti u akutnoj fazi;
  • infekcije sekretornih membrana u kroničnom stadiju, izazvane virusima, bakterijama i gljivicama;
  • ARVI, uključujući preventivne mjere tijekom sezone epidemije.

Tijekom liječenja Derinatom dopušteno je uzimati Sinupret, Rinofluimucil i druge tablete / tekuće tvari koje mogu ublažiti upalu, smanjiti oticanje i ukloniti patološki eksudat iz nosne šupljine.

Osim toga, može se propisati imunomodulirajuća smjesa za bolesti očiju i usta. U okviru kompleksne terapije propisuje se za sljedeće patologije:

  • reumatoidni artritis, tuberkuloza, opstrukcija pluća, itd.;
  • Poremećaji hemopoeze, onkologija;
  • Gastrointestinalni čirevi, hemoroidi;
  • nekroza nakon zračenja, ozeblina, opeklina;
  • rane bez zacjeljivanja, gangrena, trofički ulkusi;
  • kronične infekcije u ginekologiji.

Prema uputama, tretman kapi Derinat može biti u bilo kojoj dobi. Bez straha, Derinat se može dati djeci, čak i djeci.

Oblik za oslobađanje lijeka

Lijek Derinat je bezbojna kompozicija koja nema jasne nijanse ili strane dodatke. Dolazi u nekoliko oblika:

  • bočice za injekciju intramuskularno s volumenom 2 i 5 ml;
  • boce za lokalnu i vanjsku uporabu. Prodaje se u spremnicima od 10 i 20 ml. Svaka posuda ima kapaljku ili sprej. Ponekad u ljekarnama možete pronaći staklene boce u kojima ne postoje dodatni uređaji za davanje lijeka nosu, ustima ili očima.

Uz glavne sastojke lijeka postoje i pomoćne komponente - natrijev klorid i voda za injekcije.

Derinat sprej: upute za uporabu

Kako bi se izbjegle nuspojave, pacijent ne bi trebao samostalno odrediti broj kapi za liječenje. To mora učiniti liječnik. Ako, međutim, nastavite s uputama za lijek, onda kada koristite lijek za vanjsku ili lokalnu primjenu, broj kapi i način uporabe moraju se odabrati uzimajući u obzir mjesto lezije.

Djeca i odrasli u načelu imaju propisanu dozu lijeka. Što se tiče trajanja tečaja, to ovisi o težini patologije.

prevencija

Kod sličnog stanja bolesniku treba davati antivirusne kapi u nosu 4 puta dnevno. U isto vrijeme, dvije kapi su usađene u nosnu nosnicu. Tijekom sezone, epidemije su ograničene na preventivne mjere koje provode 7-14 dana.

Međutim, ako poduzete medicinske mjere ne pomažu u zaštiti protiv SARS-a, u ovom slučaju, kada se pojave prvi simptomi bolesti, broj kapi treba povećati na 3, a učestalost fizičkih manipulacija treba smanjiti na 1 sat, ali samo na prvi dan. Nakon toga, potrebno je pridržavati se uobičajenog režima - 4 puta dnevno. Tečaj traje od 5 do 30 dana.

Bolest paranazalnih sinusa

Da bi se uklonili simptomi patologije djeteta u paranazalnim šupljinama i na sluznicama nosa, potrebno je ubrizgati 3-5 kapi u svaki nosni prolaz. Tijekom dana dopušteno je ponavljanje ne više od 4-6 puta. Jedan tečaj trajat će najmanje 1-2 tjedna.

Upala usta

U okviru terapijskih mjera propisanih djetetu, imunomodulatori se također mogu koristiti za ispiranje usne šupljine. Sadržaj jedne boce dovoljan je za 2-3 primjene. Tijekom dana ispiranje usta može biti i do 6 puta. Jedan tretman mora se provesti najmanje 5-10 dana.

oftalmologija

Kod izraženih znakova upale očiju ili otkrivanja distrofičnih promjena kod djeteta potrebno je pridržavati se sljedećeg režima lijeka - do tri puta dnevno. Jedna ili dvije kapi tvari ubrizgavaju se u svako oko. Trajanje terapijskog tretmana treba biti od dva tjedna do mjesec i pol.

Odrasli Derinat (snimci) propisani su za liječenje ozbiljnijih patoloških promjena. Uz to, možete brzo vratiti tkivo za takve bolesti kao infektivne lezije u području ginekologije, nekroze, hemoroida. Međutim, potrebno je koristiti lijek u svakom slučaju pojedinačno.

Ako se u ženskom reproduktivnom sustavu otkrije bakterijska ili gljivična infekcija ili drugi mikroorganizmi, može se upotrijebiti otopina za intravaginalno navodnjavanje ili tamponadu.

Jedan postupak obično traje jednu bočicu od 5 ml. Trajanje liječenja je od 2 tjedna, učestalost provođenja - jednom ili dva puta dnevno.

Uz znakove hemoroida korisno je držati mikroklizme. Dobar učinak daje se postupcima koji se provode 10 dana, tijekom kojih se unosi 15-40 ml lijeka u rektum.

Ako se imunostimulans koristi kao dio sistemskog liječenja, na sličan se način može brzo uhvatiti u koštac s takvim neukrotivim stanjima kao što su nekroza kože ili sekretorne membrane, rane bez zacjeljivanja i trofički ulkusi. U tom slučaju izradite trake za nanošenje koje se nalaze na pogođenim područjima.

I dalje možete raspršiti imunomodulator na površini rane. Ovom metodom liječenja potrebno je slijediti sljedeću shemu: učestalost liječenja je 4-5 puta dnevno, u tijelo se mora ubrizgati do 40 ml tvari u isto vrijeme. Trajanje tečaja treba biti 1-3 mjeseca.

Otvorene ampule mogu se čuvati najviše 2 tjedna. Od sada, otopina može izgubiti svoja ljekovita svojstva.

Derinat kapi za oči

Pozitivni terapeutski učinak imuno-korektivnih proteina povezan je s njegovom sposobnošću da poboljša stanje sluznice očne jabučice kod djeteta. Vrlo često, liječnici ga propisuju za bolesti poput:

  • kronični uveitis;
  • primarni glaukom;
  • astenopija;
  • računalna miopija;
  • herpetic keratitis.

Tvar u obliku spreja se mora unijeti u konjunktivalnu vrećicu 3 puta dnevno. U isto vrijeme, jedna ili dvije kapi otopine trebaju biti isporučene u oko. Potrebno je provesti liječenje u roku od 2-6 tjedana. Zabranjeno je korištenje oftalmičkih pripravaka koji sadrže metalne soli, zajedno s kapljicama Derinata.

kontraindikacije

Prema recenzije i upute za uporabu, čak i uz dugotrajnu uporabu lijeka u obliku spreja ili kapi ne uzrokuje nuspojave. Međutim, on još uvijek ima kontraindikacije koje su povezane s određenim uvjetima:

  • akutna osjetljivost na sastojke lijeka;
  • dojenje;
  • trudnoća.

Dostupni analozi

Nije uvijek moguće kupiti Derinat. U ovom slučaju, možete kupiti zamjenski lijek, među kojima se, prema pregledima, Deoksinat, Natrijev Deoksiribonukleat, Anagen smatraju najučinkovitijim analozima.

Unatoč relativno niskoj cijeni tih lijekova, oni pružaju istu učinkovitost kao i izvorni lijek.

Koliko Derinat spreja u ljekarni?

Ovisno o obliku puštanja u promet, cijena Derinat kapi može se razlikovati. Tako se boca od 10 ml može kupiti u ruskim ljekarnama po cijeni od 350 r. Za sprej za grlo, morate dati 380 p. Otopina za intramuskularne injekcije, koja se nudi u ampulama od 5 ml u količini od 5 komada, koštat će 2140 p.

Recenzije

Kapi Derinata su univerzalni lijek. Pogodni su i za liječenje i za prevenciju ARVI. Potrebno ih je uzimati po klasičnoj shemi - 2 kapi 3 puta dnevno najmanje jedan do dva tjedna. Ali ako ste već iskusili simptome prehlade, onda se prvog dana bolesti ulijevaju dvije ili tri kapi svaka 2 sata. Nakon toga, lijek treba davati dva do tri kapi 3 puta dnevno. Ovaj lijek se može kupiti bez recepta bez recepta. Kapi se mogu koristiti za liječenje pacijenata bilo koje dobi, uključujući novorođenčad.

Prošle godine, moj sin je imao curenje iz nosa. Cijeli mjesec nismo znali kako se nositi s tom nesrećom. No, jednom, dok smo bili u jednoj od ljekarni, ljekarnik nam je savjetovao ove kapi. Nismo morali dugo čekati na rezultate i brzo smo se oporavili. Kako je kasnije otkriveno, ove kapljice savršeno uklanjaju simptome, kao i poboljšavaju imunitet. I mogu se poduzeti kako bi se spriječio ARVI.

Kako bismo se zaštitili od raznih prehlada, s dolaskom izvan sezone počinjemo uzimati imunomodulator za prevenciju. Iz iskustva mogu reći da je najbolje koristiti bocu s kapaljkom, koja je mnogo praktičnija za korištenje, unatoč višoj cijeni. Prije nekoliko godina, bio sam oboren od gripe, a ja sam se morao podvrgnuti liječenju tim lijekom. Tijekom liječenja doznao sam za ovaj lijek. S njim sam se vrlo brzo oporavio i uspio održati laktaciju.

zaključak

Derinat je jednostavan i istodobno učinkovit lijek koji pomaže u brzom ublažavanju simptoma prehlade. Liječnici i njegovi analozi često se prepisuju pacijentima koji im dolaze s ARVI. Ovaj lijek je posebno važan za liječenje mladih pacijenata, jer im pronalaženje brzodjelujućeg i istodobno sigurnog lijeka nije tako lako. Međutim, Derinat kapi su univerzalni lijek koji se, prema ocjenama, može koristiti za liječenje ne samo djece, nego i odraslih. To je super za prevenciju prehlade, dakle, uz redovitu uporabu, možete biti sigurni da ćete uvijek ostati u redovima.

http://lor.guru/preparaty/sprei/derinat/ukoly-derinata-instrukciya-po-primeneniyu-otzyvy.html

Tema: Derinat - je li netko proboden?

Opcije teme

Holly_Golightly
Prije nekoliko godina bio je imunomodulator - ekstrakt lososke ribe. Otad se gotovo ništa nije promijenilo.

Ja osobno čitam temu s nekim čuđenjem, jer sama je naišla na prijedloge da se derinat ubode kad je moja majka bila bolesna (onkologija). A moje mišljenje o ovom alatu nije jako dobro. U svakom slučaju, ponudili su ga uz "tigrastu kandžu" ili "mačje oko", ne sjećam se kako su bili tamo, hrskavica morskog psa, itd.
tj u skladu s upitnim u smislu prednosti lijekova koje trgovci iz medicine za veliki novac vparivayut smrtno bolesnih ljudi (ja sam govorio o onkologiji).
Tamo, u bolnici, nisam vidio nijednu osobu (dobro, od onih koji su se složili, EU), kojima bi ove injekcije pomogle.

A ako je i tako bolno.

Recept je napisan na obrascu na kojem su otisnute pojedinosti ljekarne, za koje liječnik kaže da vjeruje i da neće biti lažnih lijekova

Ne, dobro, ovo je već poprsje, IMHO. Čini se da je istina. ožičenje, ne ožičenje, i postotak lijekova koje ste kupili u toj ljekarni, liječnik definitivno ima.

http://forum.cofe.ru/showthread.php?t=46766

Derinat

Zašto su pohlepne ljekarne snažnije sakrile alat Exoderil 39 puta? Pokazalo se da je sovjetski gust.

Upute za uporabu

Međunarodni naziv

Grupna pripadnost

Opis aktivne tvari (INN)

Oblik doziranja

Farmakološko djelovanje

Ima imunomodulatorni učinak na staničnoj i humoralnoj razini. Aktivira antivirusni, antifungalni i antimikrobni imunitet.

Ima radioprotektivni učinak, potiče regeneraciju: ubrzava zacjeljivanje rana i ulcerozno-nekrotične lezije kože i sluznice, aktivira rast granulacija i epitela.

Ima protuupalno, antitumorsko i slabo antikoagulantno djelovanje, normalizira stanje tkiva i organa u degeneraciji vaskularnog podrijetla.

Regulira hemopoiesis (normalizira broj leukocita, granulocita, fagocita, limfocita, trombocita).

Učinkovito kod akutne radijacijske bolesti II-III. te u hipo i aplastičnim stanjima hematopoetskog sustava uzrokovanog zračenjem ili polikemoterapijom onkoloških bolesti.

Jedna intramuskularna injekcija tijekom prva 24 sata nakon potpune izloženosti ionizirajućem zračenju tijelu olakšava klinički tijek radijacijske bolesti, ubrzava početak i brzinu obnavljanja matičnih stanica u koštanoj srži, kao i mijeloidne, limfoidne i trombocitne klice. Povećava vjerojatnost povoljnih ishoda radijacijske bolesti.

Stimulacija leukopoeze nakon jedne intramuskularne injekcije uočena je u onkoloških bolesnika s leukopenijom III. i životno opasne IV čl. (febrilna neutropenija), uzrokovana primjenom polikemoterapije ili kombinirane polikemoterapije. Prije svega, porast apsolutnog broja granulocita u perifernoj krvi bilježi se 5-7 puta; istodobno dolazi do porasta apsolutnog broja limfocita i normalizacije broja trombocita u perifernoj krvi tijekom trombocitopenije I-IV stupnja istog porijekla.

Kod ishemijskih bolesti donjih ekstremiteta uzrokovanih aterosklerozom i arteritisom (uključujući i bolesnike sa šećernom bolešću), povećava se tolerancija za vježbanje tijekom hodanja, eliminira bol u mišićima tele, sprječava hlađenje i hladnoću stopala, povećava intenzitet protoka krvi u donjim ekstremitetima, doprinosi liječenje gangrenoznih trofičkih ulkusa, kod nekih bolesnika dovodi do spontanog odbacivanja nekrotičnih falanga prstiju, čime se izbjegava kirurška intervencija.

Kao dio složenog strpljenja, IHD poboljšava kontraktilnost miokarda, sprječava smrt miocita, poboljšava mikrocirkulaciju srčanog mišića i povećava toleranciju na vježbanje.

Stimulira regeneraciju ulkusa u probavnom traktu, inhibira rast Helicobacter pylori.

Povećava usađivanje autotransplantata tijekom transplantacije kože i bubne opne, proširuje arterije koje vode do unutarnjih organa.

Smanjuje brzinu rasta tumora i povećava terapeutski učinak citostatika ili kemoradioterapije. Ne izaziva trenutno ili odgodu neželjenih nuspojava i toksičnih učinaka, ne pokazuje mutagena, kancerogena ili alergijska svojstva.

svjedočenje

Inhibicija hematopoeze koštane srži (leukopenija, trombocitopenija) kod oboljelih od raka, uzrokovana citostaticima (mono- ili polikemoterapija) ili kombiniranom kemoterapijom.

Deoksinat (izborno): prevencija mijelodepresije prije početka ciklusa kemoterapije, osobito kod ponovljenih, tijekom i nakon nje; akutna izloženost ionizirajućem zračenju u dozama koje uzrokuju razvoj radijacijske bolesti II-III čl.

Derinat (neobavezno): stomatitis, peptički ulkus i 12 čira dvanaesnika, gastroduodenitis, koronarna bolest srca, kronična ishemijska vaskularna bolest donjih ekstremiteta (II-III. Stoljeće), trofički ulkusi, rane bez zacjeljivanja, septički procesi, opekline, ozebline, u pripremi tkiva za auto- i alotransplantaciju te tijekom presađivanja transplantata, prostatitisa, vaginitisa, endometritisa, neplodnosti, impotencije uzrokovane kroničnim infekcijama, KOPB, u kirurškoj praksi - prije i poslijeoperacijskom razdoblju.

kontraindikacije

Nuspojave

Primjena i doziranje

Prije uvođenja otopine grije se do tjelesne temperature.

Derinat: u / m (polako, unutar 1-2 minute) s intervalom od 24-72 h.

Odrasli - 5 ml (75 mg suhe tvari). U ishemičnoj bolesti srca i vaskularnoj ishemiji donjih ekstremiteta izvodi se 5-10 injekcija (doza po tretmanu je 375-750 mg) s intervalom od 1-3 dana.

Za čir na želucu i 12 čira dvanaesnika - 5 injekcija (doza po tretmanu - 375 mg) s intervalom od 48 sati.

U ginekologiji i andrologiji, doza je 10 injekcija (doza po tretmanu je 750 mg) s intervalom od 24-48 sati.

Da bi se stimulirala leukopoeza, intramuskularne injekcije se daju u dozi od 75 mg svakih 2-4 dana, tijek liječenja je 2-10 injekcija (doza za liječenje je 150-750 mg). Kod ozljeda zračenjem koje se provode u istoj dnevnoj dozi, doza tijekom tečaja - 375-750 mg.

Djeca do 2 godine propisuju se u jednoj dozi od 0,5 ml (7,5 mg za suhu tvar), 2-10 godina - po 0,5 ml za svaku godinu života.

Deoksinat: in / m (sporo) ili n / a, za odrasle i djecu jednom - 15 ml 0,5% otopine (75 mg aktivne tvari). Ponovljena primjena je dopuštena kada se provode sljedeći ciklusi kemoterapije, zračenja ili liječenja kemoterapijom u bolesnika s rakom. Za liječenje akutne radijacijske bolesti - najkasnije 24 sata nakon zračenja.

Posebne upute

U / u uvođenje rješenja nije dopušteno!

U slučaju dijabetes melitusa tijekom razdoblja liječenja, potrebno je kontrolirati razinu šećera u krvi (eventualno povećanu hipoglikemiju).

Deoksinat: indikacija za profilaktičku uporabu je prisutnost leukopenije (manje od 3,5 tisuća / μl) i / ili trombocitopenije (150 tisuća / μl) prije početka specifične terapije; leukopenija i / ili trombocitopenija, razvijeni tijekom prethodnog ciklusa kemo- ili kemoradioterapije (2,5 i 100 tisuća / μl, redom).

U slučaju leukopenije i / ili trombocitopenije, do kojih je došlo tijekom kemoterapijske terapije ili njenog prestanka, indikacije za propisivanje lijeka su smanjenje sadržaja leukocita u perifernoj krvi na 2 tisuća / μl, trombociti - 100 tisuća / μl i manje.

interakcija

Poboljšava učinak antikoagulansa i hipoglikemijskih lijekova.

Povećava učinkovitost drugih lijekova.

Čak se i većina mrtvih jetara čisti ovim lijekom!

Elena Malysheva: "Okulisti su šutjeli o tome! Jednostavan način da dobijemo 100% vida u nekoliko dana."

Kardiolog: "Nemojte upropastiti srce tabletama! Pijte šalicu jednostavnog noću."

analoga

Recenzije

Derinat kapam za prevenciju sebe i djece, pogotovo u vrijeme kada se epidemija gripe ili mnogo ljudi oko nas razboli. Dobro pomaže da se ne razbolite. A što je još lijepo u vezi ovog lijeka je to što je to moguće za sve članove obitelji, od mladih do starih, jer ide i djeci od prvog dana života.

Također kapamo, nisam čak ni znala da ga propisuju čak iu injekcijama) dobro, ne trebamo injekcije, kapljice nam pomažu normalno, kapam za sebe i svoju kćer, a moj suprug također kaplje. Primijetili smo da smo praktički prestali biti bolesni, iako puno komuniciramo s ljudima, a kćer ide u vrtić. A tko je u grupi počeo kapati djecu Derinat, ta su djeca također prestala skakati zbog bolesti.

Počeo se primjenjivati ​​kad je došlo do epidemije gripe, kapala je prema uputama. iznenađujuće ovaj put nisam se ni prehladio u glavi, ali ranije me je uhvatila hladnoća

Da, koristimo i Derinat, pedijatar nam ga je propisao, za virusne i za profilaksu. Stvarno se bolje popravljate brže, a ako se na vrijeme posvetite preventivnom tečaju, onda postoji šansa da se uopće ne razbolite. vrlo učinkovit.

Derinatov koristimo u kapljicama. To je prikladnije. Ne znam kako to napraviti injekcije, a moja kćerka dobiva histeriju samo kad vidi špricu. Zašto opet ozlijediti nešto. Jer samo kaplje. Imunitet postaje mnogo bolji, manje bolestan, brže se oporavlja. Dobar lijek. Vrlo sam zahvalan liječniku što nam je to propisao.

Sergey, 11/28/2012, dob: 50

Vrlo dobar dojam Derinata. Dijagnoza: kronični tonzilitis, često - gnoj u prazninama, loš zadah, loše zdravlje. Liječnik je propisao pranje ultrazvukom (Tonsilor aparat) i derinatom. Nakon deset postupaka, tonzile su očišćene od gnoja, miris iz usta je nestao, a stanje zdravlja se poboljšalo. Opet, opet održan tečaj u šest mjeseci. Izvrstan rezultat. Hvala liječniku i Derinatu!

Zinulka, 12.12.2012, dob: 35

Ja sam kapala Derinat, čini se da pomaže. A onda otići u bolnicu je potpuno neprofitabilna, barem dok ne padne raditi. Čak sam i Derinat liječio na poslu s čirom na prstu - prstom kao nov.

Katerina, 12.28.2012, dob: 31

Usput, Derinat je vrlo funkcionalan, pomaže kod prehlade i stimulira imunološki sustav, a izvrsnu prevenciju) i onda s njom više od 2-3 dana nećete se razboljeti! Ja ovdje da je i on tretira rane, nije znao, ja ću znati, hvala za savjet

Svibanj 13/02/2013 28 godina

Ja, također, kapati derinat na dijete, mogu reći da je odličan imunostimulator, jer dijete gotovo da nema gripu, ja sam također počeo kapati, mogu reći da ako kapati kada se razbolite, gripa će proći i brže se popraviti)

Maria, 03.05.2013., Dob: 31

Prije rođenja djece nisam ni znao što je to antritis, samo sam čuo. Moj mali sin od rođenja imao je nešto konstantno s nosom. Do pete godine života imamo sinusitis. Vrlo neugodno. Počeo sam prikupljati informacije o tome kako pomoći svom anđelu. Od prijatelja sam čuo za Derinat kao dobar lijek. Učinio sam s ovim drogom. Sada o sinusnom prisjećanju kao nevolji, koja je ostala u prošlosti.

Olya, 03.05.2013., Dob: 28

Sada postoje lijekovi nove generacije, počeo sam kapati Derinat za sebe, izvrstan imunostimulant mi je samo dobro odgojio, a ja sam se prestao cijelo vrijeme sušiti, inače to nije moguće kao epidemija, tako da je za 2 tjedna s gripom sada sve drugačije)

Lily, 10/09/2013, dob: 5 godina

Dali su mog sina u vrtić i počeli - bolnicu za bolnicu. Curenje iz nosa nikada nije prestalo. Liječnik je rekao prokapat Derinat. Objasnila je da će također ukloniti upalu nosa i nositi se s virusom te ojačati imunitet. Ali od tada, kao prokapali, tako gotovo ne bolestan. Sada rijetko propuštam vrtić. Uostalom, tamo su bili prijatelji i toliko zanimljivo. I za mene je dobro da ne moram stalno napuštati bolnicu.

Daria, 11.28.2013., Dob: 26

Koristim Derinat za prevenciju virusnih bolesti sebe i moje kćeri. Djeca stalno donose neke viruse iz vrta, a očito nakon trudnoće i dojenja moj imunitet se u potpunosti smanjio. Pedijatar mi je savjetovao kapanje - ja i moja kćer. Dobro pomaže.

Zhenya, 12/01/2013, dob: 3

Oh djevojke i ne kažem. Samo je otišao u vrtić, a ja sam otišao na posao nakon dekreta - i to je počelo! Bolesna bolesna bolesna. Na poslu su počeli nagovještavati da je vrijeme da završe. Bolnica za uzimanje ili rad. Također smo preporučili Derinat. Počeo je kapati u žlijeb, već 3 mjeseca hodamo bez povratka! I ranije tjedan dana nakon tjedan dana!

Anita, 25.12.2013., Dob: 29

Derinat mi je nekoliko puta propisao liječnik kad sam se jako razbolio. Očigledno imam imunitet tako-tako, jer sam u jesen i zimi dosta bolestan. Ove mi kapljice uvijek pomažu, i čini mi se da sam se stvarno razbolio.

Zhenya, 20.01.2014., Dob: 31

Ove godine kupio sam Derinat, kapao sam sebi i djetetu, a onda se ispostavilo da su kapljice ispravne i da moduliram imunitet, pomažem da ostanem zdrav i kad su svi navikli na gripu! Potrebno je uzeti oružje, da imunostimulansi pomažu!

Antsifer, 25.01.2014., Dob: 22

Derinat je nakon recepcije ostavio najbolje dojmove. Dobar, kvalitetan i učinkovit imunomodulator sa širokim spektrom djelovanja. Ja i neki prijatelji ga koristimo tijekom prevencije akutnih respiratornih virusnih infekcija. Na oslabljenom imunološkom sustavu hladnoća je sveta stvar, ali Derinat će pomoći ovdje. Razbolim se mnogo rjeđe nego prije, a ako se razbolim, hladnoća može proći mnogo lakše.

Rinat, 31.01.2014., Dob: 24

Iskreno. Nikad nisam pokušao Derinat, kao prevenciju, ali mislim da ću ispraviti ovaj trenutak. Pokušao sam Derinat kad sam se razbolio, savjetovao sam ljekarnik u ljekarni, obično se razbolim barem 6 dana, a nakon 3 dana postao sam kao krastavac, kao da mi je ruka uklonjena! Mislim da svi isti prokapat naravno kao prevenciju

Vika, 04.01.2014., Dob: 30 godina

Tražio sam nešto za pomoć imunološkom sustavu dugo vremena, ali kako ne bih prekomjerno stimulirao, kako bi imunitet i dalje funkcionirao. Derinat je pristupio u svakom pogledu. Sviđa mi se činjenica da je sigurna i učinkovita za cijelu obitelj.

Thiona, 02/08/2015, dob: 25 godina

Derinat je pokušao samo jednom (uhvatio negdje gripu prošlog prosinca). za mene je gripa barem tjedan dana "lagala", a ja nisam imala vremena opustiti se s Derinatom) - tri dana nisam bio na poslu, ali nemam još nekoliko dana da ga spriječim), dijagnoza je zdrava kao konj)

Katerina, 03.03.2015., Dob: 31

Imenovan je ginekolog Derinat s upalom. Kao 20 minuta nakon ubrizgavanja u usta je slatko.

Alena, 04.19.2015, dob: 32

Ove zime bjesnio je vrlo teški virus. U školi su gotovo svi bili bolesni. I cijela je obitelj bila bolesna. Vrlo zarazno. Onda mi je prijatelj rekao da Derinat obično spašava nju i njezinu djecu u ovom trenutku. Rekla je da je to učinkovit imunomodulator i siguran. Ona je sama liječnica, pa joj u tim pitanjima posve vjerujem. Kupio i počeo kapati sve, i ja i moj muž i dijete. I nismo bolesni. Dobar lijek.

Nadezhda, 22.7.2015, dob: 51

Uvijek se liječi narodnim lijekovima. Kad sam kupio Derinat kapi, što mislite, sljedeći dan temperatura je porasla.

Gost, 14.08.2015, dob: 53

Folk lijekovi su dobri, ali Derinat se također proizvodi od prirodnih tvari. tako da jedna stvar nije smetnja! A o temperaturi - gluposti! Koliko sam se kapalo, nikada nije ustajalo.

Sonya, 31.08.2015, dob: 30

Dugo sam poznavao Derinat, ranije mi ga je propisivao u ginekologiji, brzo sam mu pomogao. Tada je i imunolog Derinat svom sinu napisao da će mu biti rjeđe i lakše, brže se oporavio, prvo sam pomislio da je ime jednostavno isto, a kad sam pročitao upute pokazalo se da pomaže jedan lijek za nekoliko bolesti. Sada, čim se ne pojavi smrad, odmah ga zakopam. Savjetujem svima da znaju.

Miminika, 18.09.2015, dob: 27 godina

Derinat je prva kap koja nije osušila sluznicu. Nakon njih, vrlo udoban nos. Osim toga, povećavaju imunitet. To posebno primjećujem zimi kada se mnogo ljudi razboli, ali ja to ne činim. I dalje ću ih koristiti.

Tatyana, 10.7.2015., Dob: 5 godina

Derinat kapam svojoj kćeri kad je bolesna, ili ako je netko bolestan u našem domu, ili je počela epidemija u vrtiću. Ali tek nedavno saznao da se kapi mogu koristiti u udisanju. Još je bolje i kapljice brže pomažu na taj način, jer i one ulaze u nos i grlo, izliječili smo bronhitis kao što je ovaj, a ranije nismo mogli bez antibiotika.

PAURA, 14.10.2015., Dob: 32

Razbolio sam se na kraju trudnoće i također sam se zalagao za konzervaciju. Terapeut je propisao liječenje, a Derinat je bio među drogama, mislio sam da je to najčešći kapi za nos i čak sam razmišljao o kupnji istog Farmazolina, ali onda sam se bojao liječiti, zabrinut za zdravlje djeteta i kupio ove kapi. Što su kul, sljedeći dan sam već disao s nosom i hladnoća je brzo prošla, a što je najvažnije Derinat ne šteti djetetu!

Julia Sergeevna, 12.8.2015., Dob: 5

Antivirusni lijekovi nisu rijetki. No, možete kupiti lijek, to dobro pomaže na početku, a onda lažnjaci lete, mi viramo ili se tijelo koristi, bacate novac. Sjetio sam se Derinata, koristio ga prije, dobar lijek, a onda sam se iz nekog razloga prebacio na druge droge. Nije jasno zašto. Ove kapi su ostale jednako učinkovite kao i prije. U slučaju prehlade savršeno čuvaju i štite od virusa. Uvijek im kapljem unuku prije i poslije vrtića i moja princeza se gotovo ne razboli. Pah-pah-pah, izvrstan alat!

Marianna, 02.17.2016, dob: 4

Mi često s mumijama u vrtu govorimo o zdravlju. Podijelili smo savjete o tome kako poboljšati zdravlje, poboljšati imunitet. I jedan mi je savjetovao da pokušam Derinat da podignem imunitet. Pomaže tijelu da proizvede interferon, koji je odgovoran za rad imunološkog sustava i bori se protiv virusa. Ispada da se ne bori s virusom, nego s organizmom uz pomoć kapi. Iznenađujuće je govorila, pa sam odlučila da je bolje da pokušam. Prošao sam tečaj i ja, i dijete. Ne znam je li imunitet, naravno, poboljšan, ali prehlada je prošla. I za mene već plus. I štedite, ne trebate pakete tableta za piće. Također mi se sviđa da nakon uzimanja kapi nema osjećaja suhoće u nosu.

Roman, 08/07/2016, dob: 11

Derinat nam je pomogao kad je dijete bolelo grlo. Čini se da su u 14. ili 15. godini izdali derinat sa sprejom (sprej). Prema apstraktnom spreju također liječi grlo za sve ostalo. I to stvarno djeluje.

Yana, 14.08.2016., Dob: 46

Znate Roman, puno sam čitao o derinat spreju, ali da budem iskren, nije mi pomoglo. Nedavno bolestan, s prehladom i upaljenim grlom. Popshikala Derinat dan 3, i sve. Reakcije nisu ono što.

Sergey, 19.08.2016., Dob: 50 godina

Moje mišljenje: u pozadini uporabe spreja s pogoršanjem tonzilitisa (bol u grlu), bol se brzo smanjila. Ništa drugo nisam prihvatio.

Lukinya, 09.09.2016, dob: 4

Ranije korišten Derinat u kapljicama, sada prebačen na sprej, možda je dijete odraslo, a sprej je mnogo praktičniji. Kupujem svaki komad i dajem mužu za posao. Čvrsto posipa ako se jedan od njegovih kolega razboli. Uvijek djeluje, glavno je da ne propustim sabotera) Prskam vrat, u usta djeteta prije i poslije vrta. Ne stalno, naravno, ali tečajevi koji podržavaju djetetov imunitet. Iz vrta za dugo vremena nije donio ništa ozbiljno.

Anastasia, 26.09.2016., Dob: 1

Loše je što prskanje nije preporučljivo za djecu. Stoga nas spašavaju kapi Derinata, posebno sada.

Anastasia, zašto misliš da sprej ne može biti djeca? Naprotiv, rekao bih da je to vrlo zgodno. Pogodnije od kapi. Poprskao sam ga tamo gdje je to potrebno, u grlo, u nos i odmah poprskao lijek. U priručniku nema starosnih ograničenja. - kapi od prvog dana života.

Zhanna, 15.10.2016., Dob: 5 godina

I mi koristimo i sprej, i kapi. Samo ću odgovoriti na pitanje gore, reći ću zašto. Isprva su poprskali bebu, a kći (5 mjeseci) bila je vrlo uplašena. Stoga smo se preselili u kapljice. I moj suprug i ja nastavljamo prskati sprej. Ali ovo je obrazac za pitanja. A glavni sadržaj - pomaže nam

Anna, 20.10.2016., Dob: 30

Po mom mišljenju, derinat za profilaksu uopće nema smisla u kapanju - kapanju i razboljevanju. Žalio sam sto puta da nisam kupio greben od barijera, kao prošle godine - dok se nosio, uopće nije bilo infekcije.

Tonya-monya, 21.10.2016., Dob: 28

S Derinatom smo se vrlo učinkovito nosili s akutnim respiratornim infekcijama i prehladama. Ali onda je nestao iz ljekarne u našem selu. Nije bilo dugo, godina 2. I bili smo bolesni svake zime, prema planu. Već mi je muka od toga. Neki narodni lijekovi ne pomažu. Sada je želim naručiti online.

Sergey, 26.10.2016., Dob: 35

Samo za prevenciju, stvarno to cijenim. Ne znam kako je bilo s grebenom od barijere, nisam bio u Australiji, ali mogu se vrlo dobro reći o upozorenju ORVI Derinata.

Veronika Pavlovna, 10.11.2016., Dob: 3

Prošle godine, kada smo se okupili u vrtu, proučavala sam hrpu web stranica o dobrim antivirusnim i imunomodulatornim lijekovima. Jer već su se njezini prijatelji preplašili da djeca odmah počinju razboljeti, čak i kronične, a ja sam morao ići na posao, jer je bilo problema s novcem u obitelji. Zatim se posavjetovala s terapeutom o tome što je s nekoliko lijekova koje bi odabrali i koristili za zaštitu od virusa. Savjetovao je Derinatu i slikao tečaj godinu dana. Sve smo zasigurno učinili. I sada, već nekoliko mjeseci, kao dijete, konj je hodao, i najprije se odvezao do razvoja, i sve je u redu, ttt. Nastavljamo kurs :-)

Imao sam problem s nazalnom kongestijom. Kažu da postoji alergija na hladnoću. I tako sam i ja tekao i tekao cijelo vrijeme. Iako općenito, a ne bolesna. Rekao je da je potrebno ojačati sluznicu, jer ne samo da može početi rinitis, već i slaba sluznica lako može propustiti virus SARS-a. Dodijelio mi je tečaj - 14 dana za kapanje Derinata. Nakon toga, moj je nos već tako ne reagira na vrijeme. tako, i kapam zimi 10-12 dana mjesečno i nisam dugo bila bolesna.

Tatyana, 04.07.2017., Dob: 36

Ja ginekolog derinat imenovan injekcije. Prije nekoliko godina došlo je do erozije. Nakon karotizacije, Derinat je propisan za održavanje imuniteta.

Prije mjesec dana moj je imunitet pao zbog karijesa, točnije zbog upale. Ispada i događa se. Ovdje Derinat sam bio vrlo podupirući dok sam radio na zubima, nije dopustio da se zarazi bilo kojom virusnom infekcijom. Ne samo da je kapao u nos, već i u usta, gdje je upala, prskala. Strašno ne želim povrijediti!

Caroline, 19.09.2017, dob: 27

Samo se moram unaprijed pobrinuti i poduzeti preventivne mjere, nego promijeniti svoje planove, preskočiti zanimljive događaje, ili još gore, valjati se u krevetu i razboljeti se. Kupujem "Derinat" u kapima, koristim 2-3 kapice. u svaku nosnicu 3 puta dnevno. Ujutro, onda navečer kad dođem kući i na noć. Čak i bebe i trudnice mogu ga pokopati, to je apsolutno sigurno i ne nanosi štetu, naprotiv pomaže jačanju imunološkog sustava i zaštiti se od virusnih infekcija tijekom cijele godine.

Lily, 14.10.2017., Dob: 31

Derinat kupujem uz zaštitu od virusa protiv imuniteta. Ranije je to učinjeno s interferonom, sve dok nije otkrila da isušuje sluznicu, može biti nesigurna i ne može se koristiti cijelo vrijeme. Da budem iskren, ovo je zastrašujuće. Zahvaljujući Derinatu, praktički se ne razbolim s ARVI i ORZ, a ako negdje zgrabim hladnoću, onda prolazi red veličine lakše i brže. Samo za prevenciju trebate ga koristiti 3-4 puta dnevno, a ako se razbolite, onda svakih sat i pol.

Vitalina, 10.26.2017, dob: 35

Ja sam majka troje djece i zato dobro poznajem situaciju s sezonskim prijelazima, odnosno širenjem raznih virusa. Prije nekoliko godina otkrio sam Derinat kapi, dobro podupiru imunitet, jačaju nosnu sluznicu, a ispada da kroz nju virus ulazi u tijelo. Djeci je mnogo manje vjerojatno da će se razboljeti i bez komplikacija. Želim isprobati Derinat sprej, kao da je lakše prskati u grlo i bit će mi lakše koristiti. Pa, da vidimo...

Alina, 22.11.2017., Dob: 28

Sretan sam, Derinat, dobro čisti sluznicu od virusa tijekom bolesti i upala sluznice ide brže. Ako ga počnete primjenjivati, čim osjetite da ste bolesni, možete izbjeći bolest, ali ako ste bolesni, još je bolje konzultirati liječnika.

Nadya Zubova, 12.15.2017, dob: 4

Moja kćer je ove godine otišla u vrtić, tako da je gotovo cijelo vrijeme bolesna. I ne želite povrijediti Novu godinu! Iskreno, bez raspoloženja, osim ako ne možete stalno špricati. Dijete ludo žao! Jedna od majki savjetovala je da pokuša s Derinatom, kažu da im pomaže brže oporaviti se i rjeđe oboljeti. Kupio sam kapljice, počeo kapati za sada, pah-pah-pah, samo snop nekoliko puta vikendom sišao. Držite kamere da nastave tako da je i bilo.

Ako se razbolim, odmah ću se prehladiti i kašljati. Prema tome, mnogo lijekova mora kupiti. Nedavno je ljekarna savjetovala da probate "Derinat", da tako kažemo PET u jednom! To je antivirusno, imunomodulatorno, a također i neka vrsta zaštitne reparativne, i mogu pshikat nos i grlo. U oba! :-) Pokušao sam. s njegovom uporabom, hladnoća prolazi mnogo brže. Odnoznchno! Da budem iskren, drago mi je za takav pronalazak :-)

Angelina Rhine, 18.1.2018., Dob: 30

Nedavno me zanimala ljekarna, je li bilo koji ekvivalent Derinatu jeftiniji, rekli su tako učinkovito i ne. Zato sam još jednom kupio sprej (a onda je kuća završila) moj muž se razbolio, pokupio virus na poslu, i nakon nekog vremena u pravilu sam se razbolio. Sprej za mene kao sredstvo prevencije, nosim ga u torbici i idem na posao, jer i pacijenti dolaze tamo, malo ljudi želi otići u bolnicu. Uvjeravam muža da se koristi kako ne bi bio bolestan, neću mu ništa reći, i ne znam, ne znam, možda će sazreti na vrijeme, on sve to vidi, da gotovo nisam bolestan.

Tonya, 18.02.2018., Dob: 32

Derinat nije lijek za sve i za sve prigode. Ako ste već jako bolesni i tek ste počeli kapati, onda vam to neće pomoći odmah prvog dana, proces je već počeo, virusi su ušli u tijelo i množili se vrlo brzo, prvenstveno u sluznici nosa i grla. Uništavaju stanice sluznice i otvaraju put bakterijskim komplikacijama. Derinatov posao je da brzo ozdravi te ozljede i da ne ustupi mjesto baktriji. No, za prevenciju gripe i virusnih, unaprijed je brže, primjetno radi. I često bolest prolazi, ili, ako se dogodi, obično nije ozbiljna.

Tatyana, 02.24.2018, dob: 49

Nešto sam zbunjen. Što Derinat za gripu pomaže? Injekcije ili sprej?

Kod nekompliciranih oblika gripe (bez upale pluća), Derinat se dovoljno i učinkovito koristi u obliku kapi ili u spreju (ako je proces na ždrijelu i ždrijelu posebno zabrinjavajući). A ako se razvije pneumonija, ili scintilacija paranazalnih sinusa, onda idite na injekcije - 5 injekcija svaki drugi dan ili svaki dan. Ali s antibioticima. Proces ozdravljenja je mnogo brži.

Agatochka, 03.16.2018, dob: 31

Čini se da Derinat ima vrlo dobar zaštitni antivirusni učinak, pa je mnogo manje vjerojatno da je ARVI bolestan. Istina, to je rezultat dugog sveobuhvatnog napora! To se nije dogodilo odmah, već nakon gotovo mjesec dana uporabe kako bi se spriječile prehlade. Navodno, kako kažu, sluznica je postala jača, ojačana i manje virusa je počelo prolaziti. U svakoj obitelji u obitelji uvijek smo se izmjenjivali, a onda smo suprug i ja donijeli bacile s posla i hodali u krugu, a sin i kći uhvatili su muževe roditelje. Neki će biti bolji, dok će drugi ponovno staviti viruse u kuću. Sada je sve mnogo jednostavnije, jedva uhvatimo viruse, a ako smo bolesni, onda jedan po jedan, i što je najvažnije, oporavljamo se mnogo brže i lakše, bez komplikacija.

Natalya, 04.22.2018, dob: 34

U proljeće i jesen, ubodem derinat, pomaže kod kroničnog gastritisa.

Nedavno je naš novi pedijatar tijekom liječenja propisao Derinat, bio je iznenađen što ga ne poznajemo. Obično ga upoznaje čak i tijekom trudnoće ili čak prije nje. Kapi vole. Oporavila se dovoljno brzo, izbjegavala je duga bobica i nije bilo komplikacija. Liječnik je rekao da ih kapati i nakon varanja, kako bi se zaštitio od virusa i potpuno obnovio imunitet. A njihova je prilagodba dobra.

Varya, 25.09.2018., Godina: 5

I ja sam od mumija na forumu naučio o kapima derinata za bebe, tako da manje boli. Imali smo vrlo loše razdoblje prilagodbe u vrtiću. Ovo je konstantan curenje iz nosa i crveno grlo, sjedimo kod kuće, sve je u redu, samo idite tamo, nekoliko dana i novi tretman. Stoga sam odlučio isprobati kap. Pomagali su nam kapi da ojačamo tijelo. Naravno, bilo je šmrkova, ali bilo je u redu, ali pod u grupi uvijek hoda s laganom koricom. Prije kapi uvijek isperite nos, a zatim i kapi, tako da i oni uđu u vrat. Sin vrišti, ne sviđa ovaj postupak, ali što učiniti, morate povećati imunitet.

http://www.bazatabletok.ru/derinat

Više Članaka O Lung Zdravstva